KINDERKRAFT Kočárek sportovní Siesta Ash grey

Prvotřídní produkt KINDERKRAFT Kočárek sportovní Siesta Ash grey od oblíbeného výrobce ve slevě 1997 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
2 349 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Hledáte lehký sportovní kočárek (8 kg), který bude ideální na dovolenou pro dítě, které se stále nedokáže rozloučit s kočárkem? Golfový kočárek SIESTA odpoví na všechny vaše potřeby. Skládá se do kompaktní velikosti (103,5 cm x 35,5 cm x 25 cm), díky čemu ho bez problému vezmete s sebou na výlet vlakem, autobusem nebo ho dáte do zavazadlového prostoru automobilu. Je vhodný pro děti už od 6 měsíce až do 22 kg. Tento sportovní kočárek je určen pro všechny rodiče, kterým záleží na snadném vedení kočárku pobřežní promenádou nebo v úzkých uličkách navštíveného města. Má otočná, nepropíchnutelná a lehká kola, která zajišťují odpružení, a malé rozměry dovolují snadné manévrování také mezi úzkými nákupními uličkami. Obě rukojeti jsou zakončeny příjemnou na dotek pěnou, která zajišťuje pevné uchopení a snadné ovládání.
Na rozdíl od většiny golfek, má kočárek SIESTA 4stupňové nastavení opěradla do polohy vleže pomocí jedné ruky. Společně s 2stupňovým nastavením opěrky nožiček tyto golfky vytvoří ideální prostor pro krátké zdřímnutí na čerstvém vzduchu. Před větrem a sluncem ochrání drobečka prodloužená kabina se stříškou proti slunci a dvěma větracími panely (na bocích kabiny, viditelné po rozložení). Za bezpečnost dítěte odpovídají 5bodové pásy s měkkými chrániči, které lze nastavit a přizpůsobit výšce dítěte, a elastická, usnadňující skládání na obou stranách odnímatelná bariéra, kolem které je připevněn měkký rozkrokový pás. SIESTA je vytvořena pro děti a rodiče, kteří jsou aktivní a milují společné procházky.
Výhody: Bezpečnost:

Bariéra – kolem ní je zapnutý rozkrokový pás. Drobeček je v bezpečí během procházek, a kromě toho bariéra usnadňuje skládání kočárku.
5bodové pásy – jsou nastavitelné a mají měkké kryty, které zároveň zvyšují pohodlí jízdy.
Dvě brzdy – u každého kolečka je brzda. Jsou navzájem propojené – stisknete jednu, zablokují se oba. Brzdy umožňují rychlé zablokování kočárku, aby se neposunoval při posazení dítěte.
Ocelový rám – rám kočárku je vyroben z pevné oceli. Konstrukce je pevná a stabilní.

Výhody:

Pro starší – golfka SIESTA je určená pro děti od 6 měsíců do 22 kilogramů. Unaví se vaše dítě rychle během procházek na dovolené? Od teď to není žádný problém! SIESTA
Rozkládací opěradlo – opěradlo kočárku SIESTA lze nastavit do 4 poloh, až do polohy vleže. Nastavíte ho jednou rukou.
Nastavitelná opěrka nožiček – má 2stupňové nastavení, díky čemu jak mladší dítě, tak i starší, bude moci pohodlně cestovat.
Dvě rukojeti – jsou potažené měkkou pěnou, která současně zajišťuje stabilní uchopení a jistotu ovládání.
Pohodlné přenášení – SIESTA má speciální rukojeť na rámu, která usnadňuje přenášení kočárku.
Praktický koš – pod sedadlem je umístěn koš na dětské doplňky a malé nákupy.

Funkčnost:

Zvětšovací kabina – lze jí dodatečně zvětšit. Má stříšku proti slunci a dva ventilační panely, ideální na horké léto. Zezadu lze látku připnout – to zajistí ještě lepší průtok vzduchu.
Okýnko v kabině – bylo do ní umístěno okýnko pro kontakt rodiče s dítětem. Díky němu se kdykoliv podíváte, zda se váš drobeček probudil ze spánku, nebo stále spí.
Otočná kolečka – jsou vyrobena z nepropíchnutelné pěny. Není je třeba pumpovat, jsou lehká a usnadňují ovládání kočárku. Přední kola mají blokaci pro přímou jízdu, což se osvědčí v těžším terénu.
Snadný na přepravu – kočárek se složí během okamžiku, a to do kompaktní velikosti (103,5 cm x 35,5 cm x 25 cm). Vejde se do zavazadlového prostoru automobilu, a díky blokaci před rozložením se nemusíte obávat, že by se kočárek sám rozložil během cestování.

Technické parametry:
Materiály:

Potah: polyester 300D solid
Materiál opěrky nožiček: polyester
Rám: ocel
Rukojeť rodiče: pěna EVA
Ochranná bariéra: lemování látkou

Rozměry:

Rozložený: 107,5 cm x 83 cm x 48 cm
Poskládaný: 103,5 cm x 35,5 cm x 25 cm
Rozměry sedadla: 32 cm x 20 cm
Rozměry opěrky: 45 cm x 31 cm
Rozměry opěrky nožiček: 34 cm x 16 cm
Délka sedadla v poloze vleže: 81 cm
Maximální výška dítěte: 100–105 cm
Vzdálenost od země k sedadlu: 40 cm
Průměr koleček: 15 cm
Výška po rukojeť rodiče: 107,5 cm
Rozměry koše: 44 cm x 30 cm x 23 cm
Tloušťka koleček: 3 cm
Nosnost koše: max. 2 kg
Hmotnost: 8 kg
Rozměry obalu: 110 × 22 × 27 cmNákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Už se těšíte na svoji objednávku?

Popis produktu KINDERKRAFT Kočárek sportovní Siesta Ash grey

  • Cena: 2349 Kč
  • EAN: 5902533918232
  • Barva:
  • Velikost:
  • Kategorie: Kočárky, Sportovní kočárky

KINDERKRAFT Kočárek sportovní Siesta Ash grey

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Kinderkraft

KINDERKRAFT Kočárek sportovní Siesta Ash grey od kvalitního výrobce Kinderkraft - tento hit pořídíte za perfektní cenu 1997 Kč. Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Pokud máte rádi bezplatné poštovné, přidejte si do své objednávky zboží za více, jak Kč. Vy neplatíte nic navíc!

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna: +79 Kč
  • Odběr na prodejně: Zdarma
  • PPL osobní odběr: +79 Kč
  • PPL: +119 Kč
Platba

  • Dobírka+ 39 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Twisto: Zdarma