FEEDO Chodítko dětské FLASH Mint

Výjimečné zboží FEEDO Chodítko dětské FLASH Mint od proslulé značky nyní za cenu Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
990 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Chodítko FLASH je perfektní nástroj pro podporu vašeho dítěte při učení chodit a objevovat svět. Díky svým barvám a zajímavým prvkům upoutá nejen pozornost vašeho dítěte, ale také motivuje k pohybu a poznávání okolí.
Chodítko pomáhá naučit dítě chodit a zároveň jej zapojuje do interaktivních her, které rozvíjejí jeho kognitivní a smyslové schopnosti. Díky vestavěným hračkám si miminko rozvíjí motoriku a koordinaci ruka-oko. Chodítko lze zcela ¨složit pro snadné skladování. Konstrukce obsahuje uzamykací mechanismus, který zabraňuje samovolnému složení choditka. Kolečka snižují otřesy a zároveň zastavují chodítko, je-li těžiště posunuto dozadu.
Vlastnosti:

Stabilita: design chodítka poskytuje vašemu dítěti stabilitu a bezpečnou orientaci v prostoru, což je klíčové v raných fázích učení se chodit.
Výškové nastavení: možnost nastavení výšky sedadla ve třech polohách se přizpůsobuje potřebám rostoucího dítěte a zajišťuje kontakt nohou dítěte s podlahou.
Vyztužená zádová opěrka: chodítko má vyztuženou zádovou opěrku, která dostatečně podpírá záda dítěte pro pohodlí a podporu.
Praktická řešení: sedátko má rukojeť a potah je snímatelný a pratelný v pračce, díky čemuž se chodítko snadno udržuje čisté.
Kompaktní skladování: dětské chodítko lze zcela složit pro snadné skladování a přepravu.
Bezpečnost: chodítko je vybaveno speciálním brzdovým systémem, který zabraňuje sklouznutí dolů a 6 gumovými podložkami v základně pro větší bezpečnost.
Schválené materiály: vyrobeny z bezpečných a schválených materiálů, vhodné pro děti od 6 měsíců do 12 kg.

Chodítko doporučujeme používat jen omezenou dobu, maximálně 20 minut, aby byl zajištěn zdravý vývoj dítěte a nedošlo k přetížení.
Rozměry:

rozměry hračky: 59 × 68 × 59 cm
rozměry balení: 59 × 11,5 × 69,5 cm
hmotnost: 3,6 kgVýhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Úspora a spokojenost z nákupu, záleží nám na vaší spokojenosti.

Popis produktu FEEDO Chodítko dětské FLASH Mint

  • Cena: 990 Kč
  • EAN: 8596202012306
  • Barva:
  • Velikost:
  • Kategorie: Hračky pro děti, Odrážedla a tříkolky, Chodítka

FEEDO Chodítko dětské FLASH Mint

Další produkty od výrobce

Feedo

FEEDO Chodítko dětské FLASH Mint od značky Feedo - tento hit pořídíte výhodně za . Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Oblíbený bonus, BEZPLATNÉ poštovné a balné, je poskytováno pro objednávky nad Kč. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Zásilkovna: +79 Kč
  • Odběr na prodejně: Zdarma
  • PPL osobní odběr: +79 Kč
  • PPL: +119 Kč
Platba

  • Dobírka+ 39 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Twisto: Zdarma