Počet položek: 0 0,- Kč

Recenze obchodu

17.07.2020

Kupovala jsem,jako dárek sestřenici a ta byla nadšená, obchod vyšel vstříct a poradil dobré rady co je nejlepší. Zboží se zdrželo o pár dní z důvodu dovolené, při objednávání jsem si nevšimla zprávy která to oznamovala a i přesto jsme dostali dárek a rady jak na opruzeniny se kterými bojujeme. I přes tato zdržení balík dorazil včas. Velmi si vážíme snahy obchodu pomoci.

28.06.2020

Obchod doporučuji, rychlé dodání, vstřícná komunikace. Do objednávky mi zapomněli přibalit doobjednaný produkt, nicméně po telefonátu s velmi milou paní, která se několikrát omluvila, jsme se domluvili na řešení. Děkuji a příště zase objednám :)

17.02.2020

Super, ochotní zaslat zboží do zahraničí za velmi rozumnou cenu!

19.12.2019

Komunikace Poradenství

V obchodu jsem nakupovala již několikrát a vždy se ráda vracím :)

03.08.2019

Rychle a spolehlivě, dodací doba v pořádku, informace o stavu a dodání objednávky.

22.07.2019

Skvely vyber zbozi

22.06.2019

krásné kvalitní zboží

20.06.2019

Velmi příjemný a přehledný e-shop s kvalitním zbožím. Skvělá komunikace, možnost osobního vyzvednutí, výborné poradenství ohledně výrobků.

25.09.2018

mají nabídce britské látkové pleny, jiný český e-shop s tímto sortimentem neznám

15.08.2018

Rychlost, spolehlivost

09.06.2018

spokojenost, jen mi chyběla větší možnost výběru doručení

11.05.2018

Dostupnost zboží.

24.04.2018

rychlost dodání milá komunikace

nic

skladová dostupnost, rychlé dodání

01.03.2018

Rychle dodání Kladné vyřízení záměny zboží

12.02.2018

zboží které jinde nenajdete - prodlužovací díl k dětskému body kvalitní zboží dobré ceny rychlost dodání

21.01.2018

Příjemný personal

17.01.2018

Čekám na naskladnění jedné z položek objednávky.

27.11.2017

Rychla dodavka, vstricnost

Prehlednost webu, ochota odesilajicich.

29.05.2017

příjemné ceny, dodací lhůta

nic

doporučuji, ochotná paní majitelka

13.05.2017

Doporučuji!!!

17.04.2017

prozákaznický přístup,dobrá komunikace a ochota vyjít vstříc

nemožnost platby kartou nemá široký sortiment

spolehlivý obchod

31.03.2017

Skladová dostupnost a rychlost dodání.

S žádnými jsem se nesetkala.

Zboží přišlo rychle a v poradku. Určitě bych objednala znovu.

24.03.2017

* velký výběr * kvalitní zboží * férové jednání * skvělá cena za vysoce kvalitní zboží * možnost individuálního poradentví - ví, co prodávají * kamenná prodejna

V tomto obchodě nakupuji několik let a vždy jsem spokojená, zboží je předáváno v bezvadném stavu, takže jsem nemusela nikdy nic reklamovat. Navíc mi umí dobře poradit, pokud mám nějaké dotazy, takže nemám, co bych vytkla.

Děkujeme za recenzi! Potěšila a dodala další energii našemu úsilí :-)

26.12.2016

Naprostá spokojenost

Děkujeme za hodnocení !! Vaše Moderni-latkove-pleny

04.11.2016

Super

Děkujeme za hodnocení !! Vaše Moderni-latkove-pleny

07.10.2016

- bezproblémové objednání,zboží bylo skladem - možnost vyzvednutí zboží na kontaktním místě

- dost vysoká cena

S obchodem nebyly žádné problémy - od objednání až po doručení zásilky vše proběhlo přesně podle toho,co bylo v nabídce.

26.08.2016

originální zboží příjemná kominukace rychlé dodání zboží

nic

Vřele doporučuji, velmi ochotná a vstřícná paní majitelka.

05.06.2016

Vyber zbozi znacek, ktere nejsou uplne bezne k dostani, osobni odber ve Zline, rychle pripraveno k odberu

Uvitala bych sirsi sortiment od Little Angel a vice zbozi skladem :-)

S nakupem jsem spokojena

29.02.2016

Kvalitní,české plenkové kalhotky a mnoho dalších výrobků

Možná byla chyba na mé straně, ale stránky sr mi neoptimalizovaly pro tablet ani mobil.

Určitě stojí za vyzkoušení, velmi pěkné látky, hodně dobré střihy plenek,cena je dost dobrá.

Děkujeme za hodnocení i za připomínku ke vzhledu na mobilu. Optimalizaci pro mobily a tablety máme v plánu, takže snad do 2 měsíců již bude vše OK :-)

15.02.2016

kvalitu a rychlost dodání

o žádných nevím

doporučuji

děkujeme za hodnocení.Váš Papilios - eshop moderni-latkove-pleny.cz

07.02.2016

Dobrá cena, velký výběr

Zboží, které není skladem, mají uvedeno jako skladové

Doporučuji, až na malou chybičku jsem byla spokojená.

Děkujememe za recenzi. Bohužel se nám někdy stane, že zboží, které je ač je uvedeno skladem, skladem není. Stává se to především u akčního či výprodejového zboží, kdy nestačíme aktualizovat zásoby :-(. Váš tým Moderni-latkove-pleny.cz

07.02.2016

rychlé vyřízení objednávky , kvalitní značkové zboží

Doporučuji

Děkujeme za recenzi ! Váš tým Moderni-latkove-pleny.cz

21.12.2015

Zajímavý sortiment včetně vlastní značky plen. Zajímavé slevové akce. Poradenství zdarma.

-

S obchodem jsem spokojená, proto tam nakupuji pravidelně.

Děkujeme za věrnost :-)

29.11.2015

Rychlost dodani, dobra komunikace

S obchodem jsem velmi spokojena, objednavky jsou vyrizovany velmi rychle a nakup je vzdy bezproblemovy.

Děkujeme za recenzi a nákup !

16.09.2015

Velká spokojenost se zbožím. Poslední objednávka ještě nedorazila, ale patrně se jedná o vyřešitelnou malou chybičku. Obchod doporučuji.

Zákaznice si zadala platbu předem na účet, ale platba zatím na účet připsaná nebyla :-( Telefonicky zákazníka vždy kontaktujeme a snažíme se situaci vždy vyřešíme. Většinou si zákazník myslí, že zadal platbu dobírkou :-)))

29.08.2015

výběr od více výrobců

žádné jsem nezjistila

výběr od více výrobců mám dobré zkušenosti s e-shopem ano, doporučila bych tento obchod líbí se mi

Děkujeme za recenzi a nákup! Váš tým Moderni-latkove-pleny.cz

16.08.2015

Bohuzel patentky odpadly hned jak přišel baliček:|

pokud se něco takového přihodilo, čekali bychom reklamaci :-)

16.08.2015

Krom výběru krásných a kvalitních plen oceňuji především poradenství, které je součástí nákupu.

Doporučuji

Děkujeme za pochvalu. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

30.06.2015

Některé nabízené zboží v e-shopu není skladem.

27.06.2015

Výborná komunikace, otevřenost a vstřícnost k individuálním požadavkům

Doporučuji

13.06.2015

Velmi dobrá vstřícná komunikace Velký výběr zboží Příznivé ceny

10.06.2015

Široká nabídka a komunikace s obchodem

Stoprocentně doporučuji. Budu se vracet k objednávání z tohoto obchodu.

10.06.2015

Kvalitní zboží.

07.06.2015

bezvadná komunikace a ochota co se týká mých dotazů a přání ještě před samotným provedením nákupu

10.05.2015

mohu jen doporučit,rychlé jednání a doprava do druhého dne.

Děkujeme za Vaši recenzi. Každé si vážíme a ty pochvalné nás hřejí na srdíčku :-)

13.04.2015

uvítala bych dárek k nákupu

Dárečky se snažíme do balíčku občas přidat:-). V tomto případě, kdy bylo prodáno zboží s výraznou slevou již není prostor na další zvýhodňování.

01.04.2015

Sortiment, o který mám zájem z pohodlí domova.

nevím

Doporučuji, zboží dorazilo rychle a v dobré kvalitě, jsem spokojená.

Děkujeme za hodnocení. Vaše moderni-látkove-pleny.cz

25.02.2015

Široký sortiment kvalitní zboží výborná komunikace rychlé dodání

Nevím o žádných

Jednoznačně doporučuji. Nakoupila jsem již několikrát a vždy jsem byla velice spokojená. Pokud objednané zboží nebylo zrovna dostupné, vždy jsem se s paní domluvila na náhradní variantě. Pokaždé mi paní vyšla vstříc.

Děkujeme za Vaši recenzi. Vašeho hodnocení si vážíme a velmi nám pomáhá :-) Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

14.02.2015

Skvělé zboží

žádné slabiny nemá

Skvělé zboží.KVALITA

Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše hodnocení bude zařazeno do měsíčního losování o dárek z našeho eshopu. Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

02.02.2015

- velké slevy (až 40%) na vybraný sortiment

- nakoupila jsem z důvodu velké slevy - poměr cena/výkon super - dobrá komunikace s obchodem (telefon/mail)

Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše hodnocení bude zařazeno do měsíčního losování o dárek z našeho eshopu. Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

19.01.2015

přátelské a velmi vstřícné jednání sympatické ceny skvělé zboží

ceny hledaného zboží byly nejnižší jaké jsem našla a v obchodě jsem našla vše, co jsem hledala. Zboží které jsem vybrala-látkové plenky na noc-nakonec sice nebylo na skladě v mnou požadovaném počtu ( to jsem ale přehlédla já ) ale paní mi volala a doporučila mi jiné,které jsem nakonec koupila s velmi příjemnou slevou a se kterými jsem naprosto spokojená. Obchod bych jednoznačně doporučila.

Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše hodnocení bude zařazeno do měsíčního losování o dárek z našeho eshopu. Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

29.12.2014

výhodné ceny akční cena na vybrané zboží rozmanitost

nic

celkově - velmi dobrá komunikace, po tel. domluvě s pracovnicí obchodu ještě obstarání jiného vzoru na zboží- zkrátka nemohu si přístup vynachválit

Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše hodnocení bude zařazeno do měsíčního losování o dárek z našeho eshopu. Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

15.12.2014

Doporučuji, výborná komunikace, pěkné zboží.

Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše hodnocení bude zařazeno do měsíčního losování o dárek z našeho eshopu. Tým Moderni-Latkove-pleny.cz

01.12.2014

Skvělá komunikace,rady

Děkujeme za hodnocení

24.11.2014

Rychlé vyřízení objednávky, příjemná komunikace, vstřícný přístup. Vřele doporučuji.

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

19.08.2014

Zboží dorazilo včas, ale zásilka nebyla kompletní. Po telefonické domluvě mi bylo chybějící zboží zasláno.

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

24.06.2014

rychlé dodání zboží dorazilo všechno a v pořádku

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

17.06.2014

Dobré ceny, široká nabídka

Sice jsem hned při prvním nákupu narazila na problém v dodání (chyba v počtu expedovaných kusů), ale díky dobré komunikaci a ochotě prodejce jsme vše vyřešili- cením si kompenzace v podobě dárku! Zboží se jeví kvalitní, takže doporučuji :)

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

18.05.2014

dobrá komunikace nejvýhodnější ceny a časté akce široký sortiment

objednávala jsem už 2x a zboží dorazilo vždy v pořádku do 2dnů takže doporučuji

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

15.05.2014

Zdrave, krasne vecicky za dobre ceny.

nevim

Urcite doporucuji, se vsim jsem byla maximalne spokojena.

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

10.05.2014

Tento obchod doporučuji, vše proběhlo v pořádku.

Děkujeme za recenzi. Každého názoru si vážíme a budeme se nadále snažit o co nejlepší služby. Vaše moderni-latkove-pleny.cz

14.04.2014

Kvalitní zboží za dobré ceny.

Doporučuji.

09.04.2014

Velký výběr zboží

Chybí mi látkové pleny od firmy Imse Vimse, které musím kupovat v jiných obchodech

Dobrý výběr z velkého množství zboží, dobrá komunikace

06.04.2014

vse vporadku, doporucuji

zadne

rychle jednani, dobra komunikace, mohu jen doporucit

29.03.2014

lepší ceny než konkurence

-

Zatím první nákup, ale bez problémů. Zboží bylo rychle připraveno na prodejně.

17.03.2014

rychlost dodání dobrá komunikace bezproblémová výměna zboží

26.02.2014

- neměla jsem možnost vybrat si službu pošty, váha zásilky byla omezena na "dopis" (ale PPL taky dobrý :-))

Obchod doporučuji, co jsem objednala, to jsem dostala. Bez problémů!

21.01.2014

Rychlost, výborná komunikace

o ničem nevím

Perfektní!

děkujeme za recenzi!

20.01.2014

Objednala jsem ještě zelenou osušku z bambusu a vše jsem v pořádku obdržela.

Děkujeme jsem recenzi. Rádi do objednávky cokoliv přidáme pokud jsme ji již neodeslali :-)

20.01.2014

Nakoupila jsem zde, protože se mi líbily webové stránky. Kdyby nastal nějaký problém, Zlín je kousek. Komunikace po telefonu byla perfektní. Obchod bych určitě doporučila, mají tam kvalitní zboží.

Těší nás, že se Vám líbí naše stránky. Děkujeme i za pochvalu!

16.01.2014

zboží, které jinde není

-jeden z mála obchodů, který prodává bambusové pleny na velké děti -předností je i rychlost dodání

Děkujeme, Vážíme si Vaší pochvaly!

10.01.2014

široký sortiment příjemné jednání přehlednost uspořádání

doporučuji

děkujeme za Vaši recenzi :-)

27.12.2013

ochotné a rychlé e-mailové odpovědi

Děkujeme za recenzi.

17.12.2013

Jsou velmi vstřícní

Nevím

Stojí za to zde nakupovat

16.12.2013

široký výběr zboží, které se jinde hůře shání

Děkujeme za recenzi.

01.12.2013

sou moc save

Dobre se nakupuje

27.11.2013

Přehlednost a velký výběr doré ceny přehlednost

dobré ceny, přehlednost,rychlé dodání obchod bych doporučila svím známím

děkujeme za recenzi, Vážíme si každého zákazníka :-)

17.11.2013

vstřícnost a ochota bezproblémová komunikace názorné ukázky na prodejně prodejna u autobusového nádraží

Rozhodla jsem se nakoupit v tomto obchodě protože jsem byla přímo i na prodejně a paní byla velice ochotná vše mi předvedla a vysvětlila což ocení každá nastávající látkařka. Do ničeho mě nenutila ať si nakoupím to nebo ono ale řekla mi ať si vše dobře promyslím. Když jsem dělala objednávku přes internet tak některé barvy co jsem chtěla neměli ale domluvili jsme bez problémů po telefonu. Zapomněli mi poslat jednu věc ale tu mi doposlali hned další den takže všechno vpořádku. Určitě bych tento obchod doporučila všem.

22.10.2013

Dodací lhůta se trochu protáhla.To se stát může.Nicméně po mém dotazu mailem,přišla omluva a hned druhý den zboží dorazilo.Takže spokojenost.

Děkujeme za pochopení, ač se opravdu snažíme, někdy se opravdu stane, že se něco zasekne :-)

15.10.2013

velké množství nabízeného zboží, co se týče potřeb pro děti i rodiče, tudíž stačí obj. u jednoho prodejce a ušetří se na poštovném

Děkujeme za recenzi :-)

28.09.2013

Velky vyber plen.

26.09.2013

nákup z domova

zboží vidím pouze na obrázku

jsem spokojený zákazník

Děkujeme za recenzi. Naše zboží je možné si také prohlédnout v naší kamenné prodejně ve Zlíně :-

21.09.2013

dostupnost zboží

16.09.2013

Blízkost vlakového a autobusového nádraží. Příznivá cena.

Žádné.

Max.spokojenost.

13.09.2013

příjemné ceny a objednání z pohodlí domova.

vřele všem doporučuji.

03.09.2013

Rozumná cena zboží

nevím o žádných

Rychlá dodávka

20.08.2013

Velký výběr.

05.08.2013

nejširší nabídka zboží baba a boo akce doprava zdarma

v nabídce nejsou svrchní kalhotky haipa daipa

přehledné a rychlé webové stránky ucelená nabídka kvalitní zboží doporučuji

26.07.2013

Pohodlnost nákupu z domova, velmi rychlé dodání.

Doporučuji.

27.05.2013

Přehlednost a možnost online komunikace. Široký sortiment.

Děkujeme :-)

17.05.2013

V obchodě je velký výběr látkových plenek a hezky rozdělených podle potřeby i se slušným popisem výrobku.

Děkujeme za Váš názor.

06.05.2013

moderní látkové pleny nejsou v kamenných obchodech běžně k dostání čeští výrobci pěkný design plen

ještě větší podpora českých výrobců dětských potřeb

Snažíme se průběžně rozšiřovat nabídku i o české výrobky. děkujeme za recenzi.

28.04.2013

Bezproblémový obchod

Děkujeme za hodnocení :-)

20.04.2013

Přehledné stránky, vynikající komunikace mezi prodejcem a kupujícím, rychlé dodání, kvalita zboží

Děkujeme za Váš názor !

13.04.2013

Doporučuji.

28.03.2013

Přehlednost zboží a cena.

Nevím o žádných.

Obchod ostatním doporučuji,rychlé dodání,příznivá cena.

27.02.2013

Osobni odběr

zatím jsem nenašla

23.02.2013

Plínky pro miminka. Rychlé jednání.

Jeden kousek zboží nebyl na skladě, a z obchodu se hned emailem ozvali, a vše se vyřešilo. Měla jsem drobný problém s email adresou při odesílání objednávky, ale pak jsem zadala adresu jinou a v pořádku se to odeslalo.

12.02.2013

Dobrá komunikace se zákazníkem. Co se týče plenkových kalhotek je tento web podle mě nejlépe zahrnut informacemi.

V mé neznalosti výborná informovanost.

18.01.2013

Skvělé jednání, v zásilce došlo k záměně zboží, prakticki ihned jsme se dohodli na řešení. Z tohoto obchodu by si mnozí měli vzít příklad. JEN TAK DÁL!

Copyright © moderni-latkove-pleny.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© moderni-latkove-pleny.cz

Pouzivanim nasich sluzeb vyjadrujete souhlas s pouzivanim souboru cookie a také udělujete souhlas využití osobních údajů pro účely marketingu.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,- CZK